Люблю експериментувати з млинцями, і не тільки з їх начинками, а й з тістом — млинці на кефірі чи молоці, на воді чи сироватці, гарбузові чи, як сьогодні, шпинатні. Млинці, тісто на які готується зі шпинатом, мають неймовірний оливковий колір, вони тонесенькі, наче паперові, ідеально поєднуються з червоною рибою, сирними підсоленими начинаками, можуть бути як сніданком, так і закускою на святковому столі. З цим рецептом я познайомилася цією весною. Влітку, коли шпинату не було, не забула про нього, насіявши на дачі в серпні достатньо корисної зелені, щоб вдосталь їсти млинці зі шпинатом всю осінь. І вас запрошую!
Смажимо наші шпинатні млинці на розігрітій сковорідці з кожного боку приблизно одну хвилину. Для першого млинця змащуємо сковорідку олією, для наступних — це вже не потрібно.
Подавати до столу млинці зі шпинатом можна і гарячими, і холодними.
Смачного!
Наталка Гурман.