Logo

Десерти без випічки – сирний торт

Ви любите десерти без випічки? Я – дуже. Бо це швидко і не менш смачно, ніж домашнє печиво з м’яти чи бананові кекси. Сьогодні на кухні «ЗЕЛЕНОЇ САДИБИ» будемо готувати сирний торт. Для його створення потрібно мати мінімальний набір продуктів і півгодини часу. Правда, торт без випічки має ще застигнути в холодильнику. Як правило, на цей процес йде година, не менше. Але  я забігла наперед. Далі – про все по порядку.

Десерти без випічки – сирний торт

Десерти без випічки – сирний торт

Сирний торт – нам знадобиться

Торт без випічки на основі сиру (той, що творог 🙂 ) вимагає наявності наступних інгредієнтів:

  • 500 мл сметани;
  • 200 г цукру;
  • 300 г сиру;
  • 30 г желатину;
  • 3 пачки желе з магазину (зеленого, червоного та жовтого кольору);
  • солодкий крекер – 150 г;
  • 2 ківі;
  • 2 банани.;
  • 500 г полуниці (взагалі, фрукти та ягоди можна вибирати на свій смак).десерти без випічки зображення

Сирний торт без випічки – як готувати?

Спочатку необхідно підготувати желе. По рецепту на упаковці заливаємо желе окропом, розмішуємо, щоб повністю розчинилось у воді, та виливаємо у форми, з яких потім легко буде його вийняти. Я взяла прямокутні пластикові ємності. Ставимо їх у холодильник і чекаємо, поки желе застигне.

У цей час сир збиваємо з цукром та сметаною до однорідної консистенції.

сирний торт зображення 1

Щоб наш тортик без випічки гарно виглядав, викладаємо ківі, порізаний кружечками, у формі квіточки на дно ємності, де наш торт буде застигати.

десерти без випічки зображення

Далі викладаємо фрукти та ягоди, які вам до смаку. Я взяла банани, полуницю та ківі.

десерти без випічки зобаженняр 1

Кладемо шар крекеру. Я взяла «Хрустик з маком».

торт без випічки зображення

Ріжемо застигле у формі желе на кубики і викладаємо їх вперемішку на фрукти. Виглядає просто чарівно – різнокольорові кубики желе з кольоровими фруктами. Від самого вигляду слинки течуть 🙂 Зверху – ще один шар крекеру.

торт без випічки зображення 1

Тепер розводимо 30 г желатину у склянці гарячої води (80-90 градусів), мішаємо, поки він повністю розчиниться і виливаємо у нашу творожно-сметанкову масу. Ретельно розмішуємо і заливаємо інгредієнти, які вже викладені у ємності. Я трішки їх підмішую, щоб ця маса проникла до дна посудини, адже саме желатин, який у її складі, буде тримати форму нашого торту. Можна злегка потрусити миску, щоб желатинова маса просочилась через усі фрукти, желе та печиво.

Спробуйте також приготувати Десерт без випічки з йогуртом, фруктами і хрусткими хлібцями.

фруктовий торт-желе зображення

Тепер нашому готовому десерту без випічки треба дати зстигнути приблизно 1 годину у холодильнику.

Щоб обережно вийняти сирний торт і не порушити його зовнішній вигляд, я набираю у миску теплої води, обережно опускаю дно посудини з тортом у цю воду на 1 хвилину, щоб він зверху нагрівся і легко відстав від форми. Тоді перевертаю на плоску тарілку і … готово!

сирний торт без випічки зображення

Якщо вам подобаються десерти на основі сиру, спробуйте простий рецепт сирників з манкою або кекси сирні “Неймовірні”. А ще з сиром виходять чудові пиріжки. Рецепт ідеального дріжджового тіста – тут. А, якщо любите торти випікати, то торт “Спартак” вас точно здивує.

Смакуйте з задоволенням!

Галчона Константинович,

ЗЕЛЕНА САДИБА.  

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить