Сирники з манкою готуються просто і, що головне, швидко. То ж цей десерт можна справедливо вважати стравою нашвидкуруч. А ще особисто мені такий рецепт сирників подобається тим, що вони завжди виходять гарненькими і акуратними – не розвалюються і смакують навіть холодними. Подробиці приготування читайте в статті.
Для цієї страви нам знадобиться мінімальний набір продуктів. На дві-три порції:
Як бачите, цей рецепт сирників вимагає зовсім небагато продуктів. Як правило, манка , цукор, мука і олія завжди знайдуться на кожній кухні. А сир іноді я використовую навіть заморожений.
Але, звичайно, краще купити свіженький. Його жирність – не так вже й важлива. Можна готувати сирники з манкою на основі знежиреного магазинного сиру. Але смачніші вони, звичайно, з домашнього жирного творогу.
Манки і цукру, якщо сир дуже жирний, треба взяти більше – на сто грамів сиру по півтори столових ложки.
Сирники з манкою готуються так:
Пам’ятайте, що красиво прикрашені страви смакують краще, тому не лінуйтеся прикрасити свої сирнички свіжими фруктами чи ягодами по сезону, наприклад, полуницею.
Погодьтеся, сирники — це дуже просто! Спробуйте приготувати ще Сирники з яйцями і в’яленою вишнею чи родзинками. Але рецепт з манкою, як на мене, найпростіший. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!
Ще смачний десерт з сиру — торт без випічки. А якщо полюбляєте швидку випічку, приготуйте бананові кекси за 30 хвилин. Вони неперевершені!
Споживайте на здоров’я!
Наталка Гурман,
ЗЕЛЕНА САДИБА.
Сохранить