Мені подобається відкривати для себе різноманітні страви, типові для тих чи інших країн. В цій публікації розкажу і покажу, як приготувати популярну закуску німецької кухні — м`ясний рулет з індичого філе. Як завжди, нам знадобляться прості продукти, до того ж для приготування цього рулету не потрібно багато часу. Смачний і поживний, він відмінно підійде як на обід, так і на вечерю.
Із зазначених інгредієнтів замішуємо тісто та залишаємо його ненадовго відпочити. А поки приготуємо фарш, який буде основою начинки нашого рулету. У блендер відправляємо цибулю, яйце, м’ясо, порізане на шматочки, та спеції. Щодо вибору останніх, завжди орієнтуйтеся на свій смак. Комусь подобається розмарин, а комусь базилік, хтось не може їсти м’ясні страви без куркуми, а комусь дуже до вподоби часник…
Тісто розкачуємо на припиленому борошном столі.
Розподіляємо приготований фарш по поверхні тіста, а зверху кладемо пластинки сиру. Сир можна брати не тільки в пластинках, можна просто натерти на тертці шматок. Важливо, щоб він добре плавився. Це чи не найголовніша умова того, щоб м’ясний рулет вийшов таким, як треба.
Згортаємо рулет та акуратно переносимо у форму для випічки.
Змащуємо жовтком, який у нас залишився після приготування тіста, та прикрашаємо кунжутом або іншими насінням.
Випікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин. Всередині процесу накриваємо м’ясний рулет фольгою, щоб не підгорів зверху.
М`ясний рулет готовий. Смачного!
Якщо ж вам хочеться чогось солоденького, приготуйте наші десертні рулети: «Маковий рулет» або «Десерт «Павлова»».
Людмила Воропаєва,
ЗЕЛЕНА САДИБА.