М`ясний рулет з індичого філе — смачний і поживний

Мені подобається відкривати для себе різноманітні страви, типові для тих чи інших країн. В цій публікації розкажу і покажу, як приготувати популярну закуску німецької кухні — м`ясний рулет з індичого філе. Як завжди, нам знадобляться прості продукти, до того ж для приготування цього рулету не потрібно багато часу. Смачний і поживний, він відмінно підійде як на обід, так і на вечерю.

М`ясний рулет з індичого філе — смачний і поживний

М`ясний рулет з індичого філе — смачний і поживний

Інгредієнти для м`ясного рулету з індички

  • Борошно — 300 г;
  • Яєчний білок — 1 шт.;
  • Розпушувач — 12 г;
  • Сіль — 1/2 чайної ложки;
  • Олія — ​​50 мл;
  • Сметана — 150 г;
  • Молоко — 50 мл.
Інгредієнти для м`ясного рулету

Інгредієнти для м`ясного рулету

Для начинки:

  • Індиче філе — 300 г;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • Гірчиця — 10 г;
  • Томатний соус — 1 столова ложка;
  • Сіль за смаком, спеції;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Кунжут або інше насіння — 20 г;
  • Сир плавлений «Чедер» — 80 г.
Інгредієнти для начинки м`ясного рулету

Інгредієнти для начинки м`ясного рулету

Спосіб приготування м`ясного рулету з індичого філе

Із зазначених інгредієнтів замішуємо тісто та залишаємо його ненадовго відпочити. А поки приготуємо фарш, який буде основою начинки нашого рулету. У блендер відправляємо цибулю, яйце, м’ясо, порізане на шматочки, та спеції. Щодо вибору останніх, завжди орієнтуйтеся на свій смак. Комусь подобається розмарин, а комусь базилік, хтось не може їсти м’ясні страви без куркуми, а комусь дуже до вподоби часник…

Тісто розкачуємо на припиленому борошном столі.

Тісто розкачуємо на припиленому борошном столі

Тісто розкачуємо на припиленому борошном столі

Розподіляємо приготований фарш по поверхні тіста, а зверху кладемо пластинки сиру. Сир можна брати не тільки в пластинках, можна просто натерти на тертці шматок. Важливо, щоб він добре плавився. Це чи не найголовніша умова того, щоб м’ясний рулет вийшов таким, як треба.

Розкачуємо тісто та розподіляємо фарш. Зверху кладемо пластинки сиру

Розкачуємо тісто та розподіляємо фарш. Зверху кладемо пластинки сиру

Згортаємо рулет та акуратно переносимо у форму для випічки.

Згортаємо рулет та відправляємо випікатись

Згортаємо рулет та відправляємо випікатись

Змащуємо жовтком, який у нас залишився після приготування тіста, та прикрашаємо кунжутом або іншими насінням.

Змащуємо рулет жовтком та прикрашаємо насінням

Змащуємо рулет жовтком та прикрашаємо насінням

Випікаємо при температурі 200 градусів близько 40 хвилин. Всередині процесу накриваємо м’ясний рулет фольгою, щоб не підгорів зверху.

Випікаємо м`ясний рулет приблизно 40 хвилин

Випікаємо м`ясний рулет приблизно 40 хвилин

М`ясний рулет готовий. Смачного!

М`ясний рулет готовий!

М`ясний рулет готовий!

Якщо ж вам хочеться чогось солоденького, приготуйте наші десертні рулети: «Маковий рулет» або «Десерт «Павлова»».

Людмила Воропаєва,

ЗЕЛЕНА САДИБА.

Tagged , . Bookmark the permalink.