‘Crazy Cake’ — американский пиріг, придуманий в США в період дефіциту. Не дивлячись на назву (яка в перекладі означає «шалений пиріг»), він має неймовірно простий склад і готувати його не тільки просто, але й швидко. Навчитися випікати традиційний американський пиріг ви зможете, прочитавши нашу статтю.
Ретельно змішуємо всі сухі інгредієнти, які входять до складу бісквіта: борошно, цукор, какао і розпушувач.
Далі гріємо молоко (потрібно зробити його теплим, не гарячим) і додаємо його в готову суміш, легко перемішуючи. Змішувати потрібно вручну, не збивати.
Ось і все, тісто готове!
Тепер потрібно підготувати форму для випічки. Застеляємо пергамент або робимо французьку сорочку з масла та борошна і виливаємо туди тісто.
Після ставимо в духовку і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Поки бісквіт для нашого американського пирога печеться, ми ставимо молоко для крему на плиту і доводимо його до кипіння. В мисці збиваємо яйце, цукор та борошно. Додаємо до молока і продовжуємо варити, постійно помішуючи (аби уникнути згустків). Доводимо крем до кипіння та варимо далі до потрібної нам консистенції.
Приготуйте також модний бенто тортик! Це просто і оригінально!
Потім потрібно крем охолодити. Так він загустіє і набуде потрібної структури.
Наш бісквіт готовий. Ми його розрізаємо, як на фото, на дві або три частини. Змащуємо готовим кремом кожну з них і викладаємо одна на одну.
Прикрашаємо пиріг фруктами чи цукровою пудрою, даємо охолонути і – до столу!
Смачного!
Спробуйте до кави також наш рецепт «Чізкейк з полуницею в духовці — простий, але ідеальний»
Ася Дивисенко,
ЗЕЛЕНА САДИБА.