Американський пиріг ‘Crazy Cake’ — «шалений» десерт для економних господарок

Американський пиріг 'Crazy Cake'

‘Crazy Cake’ — американский  пиріг, придуманий в США в період дефіциту. Не дивлячись на назву (яка в перекладі означає «шалений пиріг»), він має неймовірно простий склад і готувати його не тільки просто, але й швидко. Навчитися випікати традиційний американський пиріг ви зможете, прочитавши нашу статтю.

Американський пиріг ‘Crazy Cake’

Інгредієнти для американського пирога ‘Crazy Cake’

  • Молоко — 2 склянки;
  • Борошно — 2 склянки;
  • Цукор — 1,5 склянки;
  • Какао — 6 ст. л.;
  • Розпушувач — 4 ч. л.

Для крему:

  • Молоко — 2 склянки;
  • Цукор — 1 склянка;
  • Борошно — 3 ст. л;
  • 1 яйце.

Інгредієнти для американського пирога ‘Crazy Cake’

Американський пиріг ‘Crazy Cake’ — рецепт приготування

Ретельно змішуємо всі сухі інгредієнти, які входять до складу бісквіта: борошно, цукор, какао і розпушувач.

Змішуємо всі сухі інгредієнти, які входять до складу бісквіта

Далі гріємо молоко (потрібно зробити його теплим, не гарячим) і додаємо його в готову суміш, легко перемішуючи. Змішувати потрібно вручну, не збивати.

Ось і все, тісто готове!

Додаємо молоко в готову суміш, легко перемішуючи

Тепер потрібно підготувати форму для випічки. Застеляємо пергамент або робимо французьку сорочку з масла та борошна і виливаємо туди тісто.

Після ставимо в духовку і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Ставимо тісто в духовку і випікаємо 40 хвилин

Поки бісквіт для нашого американського пирога печеться, ми ставимо молоко для крему на плиту і доводимо його до кипіння. В мисці збиваємо яйце, цукор та борошно. Додаємо до молока і продовжуємо варити, постійно помішуючи (аби уникнути згустків). Доводимо крем до кипіння та варимо далі до потрібної нам консистенції.

Приготуйте також модний бенто тортик! Це просто і оригінально!

Доводимо крем до кипіння та варимо до потрібної консистенції

Потім потрібно крем охолодити. Так він загустіє і набуде потрібної структури.

Наш бісквіт готовий. Ми його розрізаємо, як на фото, на дві або три частини. Змащуємо готовим кремом кожну з них і викладаємо одна на одну.

Розрізаємо бісквіт на дві або три частини. Змащуємо кремом і викладаємо в пиріг

Прикрашаємо пиріг фруктами чи цукровою пудрою, даємо охолонути і – до столу!

Американський пиріг ‘Crazy Cake’ готовий!

Смачного!

Спробуйте до кави також наш рецепт «Чізкейк з полуницею в духовці — простий, але ідеальний»

Ася Дивисенко,

ЗЕЛЕНА САДИБА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version